Wij zijn de Granolabakkers

Wij (Camile en Tijs) zijn DE GRANOLABAKKERS.

Camile heeft ruime ervaring in de horeca en in productontwikkeling. De passie voor voeding is bij Camile de drijfveer geweest om zijn eigen granola’s te ontwikkelen. De granola moest ook anders zijn dan dat er al te koop was. Het doel is om een gezond, lekker en verantwoord product te maken.

Al snel had Camile de granola met 35% noten en zaden ontwikkeld met honing, zonnebloemolie en gezonde specerijen.

Al vrij snel bleek er behoefte aan meer noten, daaruit is de granola met 52% noten en zaden ontstaan.

Om beide granola’s ook in grotere hoeveelheden te kunnen produceren, is Camile op zoek gegaan naar een bakker die dat zou kunnen. Zo is hij bij bakker Tijs terecht gekomen.

Tijs is een bakker in hart en nieren. Van oorsprong runt Tijs een ambachtelijke familie bakkerij met 5 winkels in Noord-Brabant. De kernwaardes van de bakkerij zijn gezond, lekker en verantwoord. Dit sluit naadloos aan op de filosofie van Camile en zo was er al snel een klik tussen Tijs en Camile. DE GRANOLABAKKERS is geboren.

De gronala werd verkocht via groothandels en de eigen winkels van Tijs. De aantallen werden steeds groter waardoor het voor Tijs en Camile een bevestiging was dat ze met iets moois waren begonnen.

DE GRANOLABAKKERS vinden dat iedereen in Nederland dit (h)eerlijke product moet kunnen eten.

Zo is de webshop de Granolabakkers ontstaan.

De Granola’s die we maken zijn een natuurlijke bron van heerlijke energie zonder geraffineerde suikers.

Iedere granola heeft zijn eigen bijzondere samenstelling van gezonde ingrediënten zoals havervlokken, walnoten, cashewnoten, lijnzaad, pompoenpitten, honing of agave siroop, raapzaadolie of zonnebloemolie, kaneel, gember en kelp (i.p.v. zout) die de basis vormen. Alle soorten zijn een bron aan omega 3, anti-oxidanten, magnesium, selenium en jodium wat onmisbaar is voor een gezonde levensstijl. Daarnaast bestaan de noten voor 75% uit onverzadigde vetten die bijdragen aan het verlagen van het cholesterolgehalte.